Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Ha Te is COOL vagy - Vásárolj Nálunk!

       „Én már azóta szeretlek, mikor még nem voltál más csak puszta gondolat, és a csillagok lüktették az égre képzelt mosolyodat.Aztán megdobbant a szíved a szívem alatt és én azóta a lelkemhez simítva hordalak.”

                                               Köszöntünk a boldog várakozók körében. Amíg te álmodozol, fészket raksz, figyelsz , mi felöltöztetünk,hogy az ünneplő belsőd mellett gömbölyödő pocakod is a kényelem a szépség állapotában legyen.

 

 


"Egyszerűen imádom a CoolMom ruháimat. Amikor kismama lettem, barátnőm javaslatára vettem pár alap darabot a boltban. Végig hordtam, egészen szülésig a kismama ruhákat. Mindig csinosnak éreztem magam, arról nem is beszélve, hogy egyszer sem éreztem magam óriás bálnának, vagy kötözött pulykának!

Már egy éves Márk, mégis hordom a ruháim, mert annyira imádom őket! Nóri"


"Ikres pocakomra nagyon nehezen találtam olyan kismama ruhát, amiben jól nézek ki, és nem viszketek tőle, nem folyik állandóan rólam a víz benne. A CoolMom ruháknak az anyagába egyszerűen szerelmes vagyok, arról nem is beszélve, hogy annyira kényelmesek, mégis csinosnak láttam magam! Szülés után megváltás, hogy a nehezen visszahúzódó pocakomra van mit felvennem, mégsem érzem magam kismamának, mert a ruhák nem ezt tükrözik :) .... Kriszti"

Webáruház készítés