Bemutatkozás

Raáb Márta vagyok, a CoolMom és WaitingforYou  kismamadivat tulajdonosa, tervezője, az általam alkotott brandek legjobb ismerője, a termékek édesanyja.

A WaitingforYou egyidős a lányommal (18), aki akkor fogant, mikor az első kismamaruhákat kísérleteztem. Kitömött pocakkal álldogáltam a tükör előtt, hogy vajon mitől lesz jó egy kismamaruha. Az első megrendelőm a barátnőm volt, aki csak külföldön tudott magának csinos ruhát venni. Ő volt, aki támogatott abban is, hogy építsek ebből egy brandet.

Az első pár darab ruhát pillanatok alatt eladtam, és miközben ezzel foglalkoztam azt vettem észre, hogy furcsa rosszulléteim vannak. Kiderült, hogy állapotos vagyok! Ezzel megpecsételődött a sorsom, kismamaruha designer lettem. :)
Így indult a WaitingforYou, ami egy idő után az alkalmi és menyasszonyi ruháival lett ismert, amit elsőként készített az országban. Talán köztetek is van olyan, aki a mi ruhánkban mondta ki a boldogító igent.

Később született a CoolMom, amit a minimalizmus, a "kevesebb több" elve alapján kínál célszerű, kényelmes, természetes, könnyen a saját ruhatárba építhető ruhákat a fenntarthatóság jegyében.

Miért beszélek erről? Úgy érezzük, hogy kicsi magyar cégként mindig a túlélésért harcoltunk, hiszen nem a Távol-Keletről érkező tömegterméket árulunk, nem viszonteladók vagyunk, akik az árukészlet mellé teljes fotóanyagot, katalógusokat, nemzetközi marketing terveket kapnak. Az első skicctől az utolsó simításig mindent mi hozunk létre, nem áll mögöttünk se designer, se PR, se marketing csapat, azaz nem olyan mértékű, mint egy nyugati cégnél.
Mindezek ellenére még mindig itt vagyunk, és hálásak vagyunk azokért a vásárlókért, akik felfedeztek minket, bizalmat adtak, barátaink lettek az évek alatt. A jelen helyzetben, amikor szinte minden bolt zárva tart, a nagy cégek bizonytalan időre leállították a gyártást, mi arra az elhatározásra jutottunk, hogy alkotunk tovább! Hiszünk abban, hogy újra érték lesz a helyben készített termék, hogy inkább vásárolnak majd az emberek magyar cégektől, minőségi ruhákat, és jó érzéssel tölti majd el őket, hogy egy hazai márkát segítenek fejlődni.

A CoolMom és a WaitingforYou nem adja fel, nem fél a jövőtől, bízik benne, hogy a sok éves munka, kitartás, elszántság, vízió nem is utópia, hanem eljön a mi időnk. :)

Köszönjük, ha elolvastad és köszönjük, ha eddig is támogattál minket vásárlásaiddal, és ha még előtte vagy, köszönjük a bizalmat, ha minket választasz.

Vigyázzatok magatokra és családotokra! Boldog babavárást és babázást!

Üdvözlettel: Raáb Márta


#tamogasdahelyit #vegyélhazait

Rólunk készült videók:

Webáruház készítés