DIVAT

Minimál kismama ruhatár 1. rész

2017.04.16 23:07
Márta
Minimál kismama ruhatár 1. rész

Alapdarabok amelyek segítenek, hogy a megjelenésed összeszedett és stílusos legyen az egész terhesség alatt.

Egy laza, de akár elegánssá tehető mini ruhatárat mutatok azoknak akinek munkájukhoz nem tartozik egy szigorú dress code.

Egy kismama farmernadrágra szinte mindenki beruház, és a fast fashion márkáknak köszönhetően ezt a legtrendibb fazonokból is megteheti bárki. Ez a közepes kék szűk szárú jeans tökéletes választás lehet.

Fontos:

a kismama nadrág választásánál ellenőrizd, hogy a pocak alatti rész, az övpánt vonala is elasztikus legyen, és mindenképpen próbáld ki, hogy kényelmesen tudsz-e benne ülni is!

Én jártam úgy kismama farmernadrággal, hogy pár hét után egyszerűen nem tudtam magamon elviselni, annyira szűk volt a pocak alá helyezett derékrész. Azoknál, amelyeknél az anyag ott is elasztikus és fut benne egy állítható gumi, azok a legkényelmesebbek.

Ez a rövidebb szárú, szaggatott darab szerintem szuper választás erre a szezonra. Tornacipővel sportos, de egy tűsarkúval, kis kabáttal csini outfit lesz belőle.

Mutatok egy másik nadrágot, ami személyes kedvencem. A sport ruházatból átemelt fazon laza szabásával, elasztikus kötött, vastag pólóanyaghoz hasonló anyagával a kényelem és a divat fantasztikus ötvözete. A CoolMom kínálatában Street Nadrág néven futó ruhadarab több színben rendelhető.


A nadrág derékrésze nem magasított, az anyag elasztikusságát kihasználva egy szélesebb derékrésszel van megoldva. A terhesség után is hordható. A felső is a kevesebb több elve alapján készült, egyszerű T-shirt az oldalán ráncolva, ami az utolsó pillanatig takarni fogja a pocakot. Több színben kapható!

A pólókhoz kis fonott öv is jár, ami tovább bővíti a lehetőségeket. Így tud egy kismama pár ruhából több öltözetet összerakni.

Tehát, ha van egy farmernadrágod, egy laza Street nadrágod, és mondjuk egy fekete és egy szürke felsőd, már több outfit-ed van. A felsőket övvel, öv nélkül, ellentétes színű övvel felvéve, hozzácsapva a régi farmerdzsekidet, trendi, laza cool mami lesz belőled!

Következő rész >>

<< Előző rész

CoolMom

Webáruház készítés