DIVAT

Minimal kismama ruhatár 2. rész

Márta
2017.04.17 22:48

Az előző posztban beszéltem arról, hogy milyen nadrágokat ajánlok.

Most jöjjön pár szoknya.

Kismamaként a maxi szoknya nyáron telitalálat. Ha hajlamos vagy a vizesedésre és ezt nem szeretnéd, hogy mások is lássák, akkor egy hosszú szoknyával elrejtheted. Először mutatok egy  trapéz vonalú lefelé bővülő fazont. Finom elasztikus pamut pólóanyagból készült. Könnyen kezelhető. Az elasztán miatt formatartó, így ha ki is tágul egy kicsit, minden mosás után újra olyan lesz, mintha most vetted volna.longskirt-Aline02

Plusz ötlet, hogy ha az egyszerű oldalt ráncolt felsővel veszed fel, olyan mintha egy maxi ruhában lennél. Ez a jól összeválogatott CoolMom ruhatár előnye.

longskirt-Aline02grey

Ha nem a trapéz fazon a kedvenced, akkor válassz egy klasszikusabb egyenes szoknyát. Ennél a fazonnál két oldalt hasítékok vannak, hogy könnyebben tudjál benne járni, különben ‘bukj el szoknya lenne belőle’.

longskirt-straight01black

Mindkét darabot hordhatod akár irodai viseletként is, de megmutatom az igazi ceruza szoknya kismama változatát. Szuper elasztikus hurkolt dzsörzéből készül, klasszikus térdig érő fazon.

pencilskirt-02blue

Ezt a darabot is kedvedre variálhatod, körömcipővel és egy kis zakóval, bármilyen tárgyaláson kifogástalan lesz a megjelenésed. Utána átveheted a tornacipőt hozzá és már indul is a délutáni shopping a barátnőkkel.