kapszula kollekció

A CoolMom basic kismama ruha kollekciója, olyan hétköznapi, egyszerű, egymással hordható ruhadarabok, melyek a terhesség első időszakától a baba megszületéséig hordatóak. Minimalista kapszula gardrób, amely jól beleilleszthető bármilyen női ruhatárba. A termékek pamut-elasztán, illetve viszkóz-elasztán alapanyagból készülnek. 

A kapszula kollekció a márka folyamatosan rendelhető válogatása. Sok éves tapasztalattal állítottuk össze, és tartalmazza azokat a ruhadarabokat melyek a várandósság első heteiben már segítséget nyújtanak a kismamáknak, hogy kényelmes, ugyanakkor divatos, saját stílusuknak megfelelő ruhákban várhassak babájukat.A kapszula kollekció alapanyagai öko minősítésűek, mivel nem tartalmaznak káros anyagokat, és a gyártás folyamán betartották a környezetvédelmi előírásokat.

A kollekció alap darabjai pamut elasztán illetve viszkóz elasztán anyagból készülnek. A termékek saját varrodánkban készülnek, így a gyártás minden fázisát folyamatosan felügyeljük. A saját varrodai háttér lehetőséget ad arra, hogy gyorsan tudjunk utángyártani, így mindeig ki tudjuk szolgálni az alapdarabokkal a kismamákat.