Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételek

1. Az eladó adatai

Az Ön által vásárolt áruk eladója a Part Time DTP Studió Kft. (továbbiakban az Eladó)

1.1. cím: 1093 Budapest, Lónyai u. 19.

1.2. cégjegyzékszám: 01-09-720951

1.3. adószám: 13145572-2-43

1.4. telefonszám: 0620/972-1079

1.5. e-mail:  info.kismama@gmail.com


2. Vásárlás

2.1. A Web-áruházban a vásárlás elektronikus úton történik. A megrendelések feldolgozása és postázása munkanapokon történik, hétvégén az ügyfélszolgálat szünetel. Raktárkészletünk és kínálatunk folyamatosan bővül, változik. Amennyiben szeretne minden árufeltöltésről időben tájékoztatást, iratkozzon fel hírlevelünkre.

2.2. Elektronikus Áruházunkban mindenki vásárolhat, aki érvényes regisztrációval rendelkezik.

2.3. A Vevő a regisztrációval egy időben, magára nézve kötelezően elfogadja a jelen Általános Vásárlási Feltételeket, kijelenti, hogy azt ismeri. Tisztában van a rendelés, és a teljesítés feltételeivel. Ismeri az Internet lehetőségeit és korlátait, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és az esetleges hibákra.

2.4. A regisztrációs lap téves vagy hibás kitöltése esetén a regisztráció érvénytelen. Az ebből származó esetleges téves teljesítésért az Eladó semmilyen formában nem vállal felelősséget.

2.5. Rendelés: Érvényes rendelést Ön csak regisztráció után, a szállítási és számlázási adatainak megadásával adhat fel. A regisztráció során az adatlapot értelemszerűen kell kitölteni. Természetesen lehetőség van eltérő szállítási és számlázási cím megadására is, így akár ajándékot is küldhet áruházunkból. A regisztrációt megelőzően, vagy követően kosarába elhelyezheti a kívánt termékeket.

3. A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai

A CoolMoM web-áruházában a CoolMom (kismama)ruháit lehet megvásárolni! Minden egyes megrendelés esetén meg kell várni a vásárlást visszaigazoló e-mailt, amelyben tájékoztatást adunk, hogy a web-áruházban megrendelt (kismama)ruha még készleten van-e.

3.1. Az ezúton vásárolt termék jellemzői a konkrét termék leírásánál részletezve vannak - természetesen lehetőség van előzetesen érdeklődni e-mailen vagy telefonon is.

3.2. Kismamaruhát a Waiting For You-nál lehet személyesen megvásárolni vagy átvenni (Waiting For You márkabolt: 1093 Budapest, Mátyás utca 5.)

4. A vételár és a szállítás költségei, a fizetési és szállítási feltételek, szállítási határidők

4.1. A vételár mindig a kiválasztott termék mellett feltüntetett ár, amely tartalmazza az általános forgalmi adót (ÁFA) is. A weboldalon feltüntetett árak Forintban értendőek és kizárólag a Magyar Köztársaság területén érvényesek. Az árak tartalmazzák az általános forgalmi adót. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Magyarországon kívüli megrendelés esetén minden alkalommal kérjük, várják meg a munkatársaink által írt visszaigazoló e-mailt, melyben tájékoztatást adunk a megrendelt termékek árairól és a szállítási költségekről.

4.2. A vételáron felül a vásárlót terheli a szállítás- és csomagolás költsége is, melyet a rendelés leadása után, munkatársaink által megírt visszaigazoló e-mailben és hozzá csatolt szállítólevélen megjelenik.

5. Szállítás és fizetés

5.1. Szállítás postai úton, utánvéttel a Magyar Posta a saját feltételei szerint szállítja ki a Vevő részére. A Vevő termék ellenértékét és a szállítás költségét a utánvéttel teheti meg.

5.2. Személyes átvétel előzetes egyeztetés alapján. Ha személyes átvétellel szeretne a kiválasztott termékekhez jutni, úgy megrendeléskor kérjük, feltétlenül jelezze! Amennyiben egy héten belül nem jelentkezik a termék átvétele végett, megrendelését tárgytalannak tekintjük.

5.3. A termék megrendelésekor feltüntetett díjakon felül a Vevőt a szállítási- és csomagolási díj terheli, mely Magyarország területén egységesen 1.900 Ft. Bruttó 25.000 Ft-ot meghaladó termékek vásárlása esetén a szállítási költséget mi vállaljuk.Magyarország területén kívül történő megrendeléseket is elfogadunk, de minden egyes vásárlást előzetes e-mail-váltás kell, hogy megelőzzön, amelyben a szállítás körülményeiről, költségeiről és idejéről megegyezünk.

5.4. Az adott termék megrendelésének időpontja, a Vevő termék megvásárlására vonatkozó igényének az Eladóhoz történő megérkezésének időpontja. A megrendelés időpontjától számított egy hétig biztosítjuk az áru megtartását a vevő számára, ha 7 napon belül nem történik utalás vagy előzetes e-mail váltás, akkor a megrendelést tárgytalannak tekintjük.

5.5. Minden szállításunk a következő tulajdonjog-fenntartással történik: Az áru tulajdonjogát az Eladó mindaddig fenntartja magának, amíg az áru ellenértéke teljes mértékben kiegyenlítésre nem kerül. Az ezen idő alatt bekövetkezett sérülésekért a vevő felel.

6. Az elállás joga

6.1. A Vevő a megrendeléstől a termék megrendelésének időpontját követő 14 napon belül indokolás nélkül elállhat. Erről postán vagy e-mailen keresztül tájékoztatnia kell az Eladót.

6.2. Csak az Eladóhoz beérkezett postai értesítések vagy e-mailek tekinthetők elállásnak. Abban az esetben, ha az e-mail vagy a postai értesítés elveszett vagy nem a megadott időn belül érkezett meg, akkor a rendelés teljesítésre kerül.

6.3. Ha a Vevő a rendeléstől nem a megadott időben vagy módon áll el, akkor minden, a rendeléssel kapcsolatos költséget köteles megtéríteni.

6.4. Az Eladó viseli az elállás miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos szállíási módtól az Ön döntése alapján történő eltérésből adódnak).

6.5. Reklamáció és csere esetén a terméket ne utánvéttel, vagy portósan adja fel, mert az így visszaküldött csomagokat nem áll módunkban átvenni. Az első csere termék kiszállításáért nem számítunk fel posta- és csomagolási költséget. A második cserétől számítva 1.900.- Ft. posta- és csomagolási költséget számítunk fel.

6.5.2. Csakis kizárólag minőségi hibás terméket tudunk cserélni. Csak olyan hibákat tudunk elfogadni hibának, amik egyértelműen az anyag rovására írható.

6.6. Figyelem! ·  Az eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. · A Vevő nem jogosult elállási jogát gyakorolni, ha a vevő a terméket már használta, vagy az a vevőnél megsérült, károsodott, hiányzik róla az eredeti címke vagy a vásárlást követő 14. nap letelt.

7. Egyéb feltételek

7.1. Személyes adatait, amelyeket a vásárlás során megad, és amelyek a vásárlás során jutnak az Eladó birtokába, az Eladó rögzíti, és titkosan kezeli azokat harmadik személynek a rendelések teljesítéséhez szükségeseken kívül át nem adja.

7.2. Az Eladó nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, ami az áruházhoz való csatlakozás miatt következett be. Egyedül, a Vevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait az esetleges behatolóktól.

7.3. Az Eladót nem terheli felelősség az Interneten küldött, vagy fogadott adat elvesztése, az internetes hálózatban bekövetkező működési hiba miatt, ami megakadályozhatja a zavartalan működést, valamint nem felelős a szoftver, a program, vagy más technikai hiba miatt bekövetkezett semmilyen hiányosságért. Az Eladó az ezzel/ezekkel kapcsolatos minden (kártérítési) felelősségét kizárja, amit a Vevő a regisztrációval kifejezetten tudomásul vesz és elfogad.

7.4. Az Eladó a mindenkori üzletpolitikájának megfelelően módosíthatja a termékek árait és a vásárlás feltételeit. Bármely módosítás, abban az időpontban lép életbe, amikor on-line megtalálható az áruház oldalain. A változások idején előfordulhat, hogy az áruház rövid időre zárva van.

7.5. A weboldal használója elfogadja, hogy a weboldal módosításából, működésének felfüggesztéséből illetve megszüntetéséből eredő kárért a web-áruházát üzemeltető Part Time DPT Studio Kft. sem a felhasználó, sem pedig harmadik személy irányába nem felelős. A web-áruházát üzemeltető Part Time DPT Studio Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a weboldalt előzetes figyelmeztetés nélkül megváltoztassa, illetve annak működését időlegesen vagy tartósan szüneteltesse, illetve megszüntesse.

7.6. Figyelem! A (kismama)ruhák webáruházba való előkészítésekor fotóretusálás történik. A lehető legtökéletesebb tájékoztatás érdekében a fotók a saját monitor-beállításunkkal a lehető legjobb színhűséggel vannak előkészítve. Ennek ellenére a felhasználó monitora és a sajátjaink között színeltérések, árnyalatbeli különbségek előfordulhatnak. Amennyiben a tisztelt vásárló nem biztos a termék színében, méretében vagy egyéb kérdése merülne fel, úgy inkább rendelés előtt kérjük, vegye fel a kapcsolatot az   info.kismama@gmail.com e-mail címen. Feltétlenül meg kell várni a munkatársaink által írt visszaigazoló e-mailt (az automatikusan érkező visszaigazoló e-mailen felül), ami nemcsak a szállítás és vásárlás pontos körülményeit tartalmazza, hanem azokat a termékeket is, amelyeket postázni tudunk! Az ebből származó kellemetlenségek miatt felelősséget nem vállalunk és előre elnézést kérünk!

 

Bolt: 1093 Budapest, Mátyás utca 5.
Nyitvatartás: H-Cs: 10:00-16:00

P:10:00-18:00

Telefon: +36 70 628 4973

Adatvédelmi nyilatkozat

Az Ön személyes adatainak védelme a Part Time Dtp.Stúdió Kft. számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény szerint. Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk. kivéve, ha ez a szerződés teljesítéséhez, vagy üzletmenetünkhöz elengedhetetlenül szükséges. Munkatársaink, partnereink és partnereink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.

Webáruház készítés